Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Natroweemus, verslag van de voorzitter

Geplaatst op 22-06-2018  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Steven de Nie

18-06-20-natroweemus-achtTwee teams van ons hebben afgelopen woensdagavond de eer van Weesp verdedigd op de NATROWEEMUS (samentrekking van de namen van onze 5 buur-roeiverenigingen).

We waren op deze vrolijke wedstrijd aanwezig met een Scull 8 en een Boord 8-team. Er waren “serieuze” manches van steeds 1000 meter en een vrolijke manche waarbij tijdens het roeien in een gemengde boot (van elke vereniging 1 of 2 leden) het Wilhelmus gezongen moest worden. Weesp blonk in deze categorie uit omdat Cock Vree en ondergetekende “veiligboord hielden” tijdens de act waarbij twee teamleden - staand in de boord 8 – het lied declameerden. De trofee die elk lid van de boot hierbij binnen sleepte zal op de leestafel in de club te bewonderen zijn.

18-06-20-natroweemusverhaal-stevenHierbij alvast een foto van onze stuurvrouw en slag van de boord 8 en een foto van de trofee.

18-06-20-natroweemusprijs

 

Vriendelijke groeten, 

Steven de Nie

 

 

 

 

N.B.: Ter aanvulling volgt hieronder een verwijzing naar diverse fotoreportages van de Natroweemus en een door RTV Baarn gemaakte film.

 

 

 



Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis