Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Nieuws uit het bestuur

Geplaatst op 09-12-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

 

Zoals jullie weten, vertrekt onze goede penningmeester Hans Strijd uit Weesp en heeft per 1 januari zijn lidmaatschap opgezegd. Op de ALV van 28 oktober hebben we afscheid van hem genomen. Ondertussen heeft een lid zich gemeld om het penningmeesterschap over te nemen: Wendy Mok, financieel 20-12-10-penningmeestersspecialist. Ze is jong (25), zit nog in de instructiefase en is heel enthousiast. We willen haar graag voordragen tijdens de volgende ALV op vrijdag 16 april 2021 om haar te benoemen als bestuurslid. Zij wordt nu ingewerkt door Hans; per 1 januari volgend jaar neemt Steven de Nie het penningmeesterschap formeel waar, tót de ALV in april. Wendy zal alvast veel werk overnemen. We zijn heel blij als zij door onze leden wordt benoemd!

Het bestuur heeft de concept-notulen uit de afgelopen Algemene Ledenvergadering in de City of Wesopa vastgesteld en op de site gezet (Login > Ledenvergaderingen > 28 oktober 2020). Die worden op de volgende ALV op 16 april 2021 vastgesteld. Omdat er maar beperkte toegang was tot de ALV, wilden we toch zoveel mogelijk leden kennis laten nemen van het besprokene.

20-12-10-acht-corona-geriggerdTot nu toe kon er vanwege corona-afstand niet in de 8 geroeid worden. Maar daar is een oplossing voor gevonden. Bij de 8 zijn nu twee boordriggers verplaatst  zodat er met 4 personen in geroeid kan worden (plus een stuur), keurig met 2.70 meter afstand tussen de bankjes!

Zorg wel voor voldoende tillers! Met vijf mensen de acht te water laten is niet te doen.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis