Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Open Monumentendag groot succes!

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Frida Bodisco

18-09-08-openmonumentendag-rvwHa alle vrijwilligers, wat was het fijn dat jullie allemaal je zo hebt ingezet voor de OMD. Velen zijn veel langer gebleven dan ze waren ingeroosterd. En ook waren er leden die spontaan meehielpen, bleef de bardienst veel langer open en verzorgde ons met drank en tosti's. Heel veel dank aan jullie!!

Het was een groot succes, vorig jaar ontvingen we ongeveer 40 bezoekers, dit jaar ruim boven de 250. Daarvan hebben er zich 6 aangemeld voor de proeflessen volgend jaar of stromen meteen in bij de instructie, die binnenkort begint. Dat is natuurlijk geweldig voor onze club. Wat ook hielp bij het onverwacht hoge bezoekersaantal was dat de paardentram dit jaar tot onze vereniging doorreed, hier was de eindhalte. En de stickeractie heeft ook geweldig geholpen. Kortom, het bezoek kon niet beter en iedereen was een uitstekende gastheer/vrouw.

Er zijn wel een paar verbeteringen mogelijk. De films die door Ronald Kroon op de beamer zijn gezet waren veel te licht op de muur. Die beamer moet dus óf anders afgesteld worden, óf ingeruild. Volgend jaar zal ook de tentoonstelling mooier zijn. Ronald Kroon maakt van het materiaal mooiere afdrukken en zet dat op platen die geplastificeerd worden. Dat scheelt een hoop werk bij het inrichten van de tentoonstelling.

Hopelijk tot de OMD volgend jaar :).

Hartelijke groet, FridaPlaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ronald Uljee Ronald Uljee
23 sep 2018 16:57

De beamer is nieuw. Lijkt met niet logisch om die te vervangen. Elke beamer zal bij daglicht geen goed beeld geven. De oplossing is om de ramen af te dekken en de ruimte dus donker te maken.

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis