Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Proeflessen augustus 2023

Geplaatst op 31-08-2023  -  Categorie: Instructie  -  Auteur: Redactie

proeflessen-20230830
Gisteren, woensdag 30 augustus kwamen voor de derde keer mensen voor een proefles, om kennis te maken met het roeien. De eerste twee lessen waren de 23e en zondag 26 augustus, waarbij de meesten al snel wisten of het iets voor ze was. Eén dame was zó verontwaardigd dat zij les zou krijgen in een wherry in plaats van een C4 dat zij meteen de deur uit liep. Anderen waren verrast omdat zij elke week op de les verwacht zouden worden, sommigen hadden niet bedacht dat zij het moesten inpassen in de zorg voor hun kinderen en zo waren er ook mensen die zich hadden opgegeven en niet kwamen opdagen.
Oorspronkelijk kwamen 27 aanmeldingen binnen via de website en 8 vanuit de Verenigingenmarkt op de Sluis & Bruggenfeesten waarvan er 4 niet verschenen.

Zo ook gisteravond was de Angstel in het water gelegd en kon weer naar binnen worden gebracht omdat op het laatste moment werd afgezegd. Gelukkig was er toch voldoende animo om in ieder geval twee C-vieren en 1 wherry te bemannen en het eindresultaat was 15 aanmeldingen voor de nieuwe instructie die al deze week van start gaat.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ronald Uljee Ronald Uljee
31 aug 2023 10:56

Ondanks dat de afzeggingen teleurstellend zijn, is het ook goed om te melden dat de aanwezige proefroeiers wel veel plezier hadden en uitkijken naar de instructie.

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis