Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Proeflessen september

Geplaatst op 20-09-2020  -  Categorie: Redactie  -  Auteur: Redactie

20200919-proefles-1Omdat in het voorjaar de proeflessen niet door konden gaan was de lijst met belangstellenden aangezwollen tot 37(!) aanmeldingen.

Met inachtneming van alle regels bleek het toch mogelijk om in ieder geval een aantal mensen voor een proefles uit te nodigen: op 12 september kwamen elf personen en op 19 september dertien.

De lessen werden gegeven in C-vieren met steeds een ervaren roeier op boeg voor de balans. Iedereen vond het leuk en was positief, het weer werkte ook enorm mee dus voelden we ons genoodzaakt om te waarschuwen dat het ook wel eens minder kan zijn. Maar dat in principe de les altijd doorgaat ook in de winter. En waar vooral de nadruk op werd gelegd was dat als je besloot lid te worden je echt íedere week wordt verwacht. Roeien is een teamsport, de instructeurs zijn vrijwilligers die er hun tijd en energie in steken: reken dus op een tijdsinvestering en bepaal voor jezelf of je dat kunt vrijmaken.

20200919-proefles-2

Er gaven zich uiteindelijk 21 mensen op, niet iedereen kon beide zaterdagen proefles volgen en sommigen willen pas in het voorjaar les krijgen. Uiteindelijk meldden zich vijf leden definitief voor de zaterdaginstructie en negen voor de zondag, dus we krijgen er veertien nieuwe leden bij.

In principe wordt in november gestart met de instructie, direct in C-vieren, zodra een aantal van de huidige lesgroep is afgeroeid.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ronald Uljee Ronald Uljee
21 sep 2020 15:55

Top!

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis