Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Sinterklaas in Weesp op 16 november, roeien vanaf 12.30 uur

Geplaatst op 25-10-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Frida Bodisco

19-10-25-sinterklaas-in-weesp

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas zich met ruim 220 man personeel voorbereiden op de intocht in Weesp. Zoals elk jaar stelt de RVWeesp haar gebouw beschikbaar voor deze strak georganiseerde krachttoer. Vanaf ’s ochtends vroeg tot laat in de middag werken al deze mensen hard om de spectaculaire intocht in Weesp op de regionale kaart te zetten. De laatste jaren kwamen rond de 25000 ouders en kinderen genieten van het Weesper Sinterklaas- en Pieten spel. Zonder deze steun van de RVWeesp is het ondoenlijk gebleken om alle Pieten op tijd op de Sinterklaasboot te krijgen. Het offer dat wij als leden van de RVWeesp hiervoor brengen is dat wij die zaterdag tot 12.30 uur minder vrij zijn in onze roeiactiviteiten.

De Instructie hebben we gevraagd om de lessen later te geven en vrij roeien is van 8 tot 12 uur vrijwel ondoenlijk omdat alle kleedkamers en de kantine bezet zijn en van 10 tot 12 uur ook de vlotten. De roeiers die dwars door alle hectiek toch hun ding willen doen vragen we om 1) het afschrijfboek op de club niet  te gebruiken, maar vanaf je smartphone of van thuis uit, en 2) niet de kleedkamers te gebruiken maar de buiten-Toko, en te roeien vanaf het achterste vlot. Vanaf 12.30 uur kan de club weer (redelijk) normaal worden gebruikt.

Mochten onze leden die toch op die zaterdagochtend willen roeien, tijdens voorbereidingen om te roeien tegen ergernissen aanlopen meld het bij de contact personen Roelof (beneden) en Anja (kantine boven). Alleen zij zijn in staat om te sturen in deze heksenketel van activiteiten. Het bestuur wenst iedereen heel veel plezier zaterdag 16 november en hopen op prachtig weer om alle kinderen met hun ouders optimaal te kunnen laten genieten.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

De laatste nieuwsberichten:

Fotowedstrijd Lustrum

Datum: 04 februari 2023

IJsvogel op het vlot!

Datum: 19 januari 2023

Online foto album vernieuwd

Datum: 13 januari 2023

Eindejaarsberichten

Datum: 16 december 2022

IJs op de Vecht! Niet roeien!

Datum: 13 december 2022

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis