Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Uit de bestuursvergadering van 9 september

Geplaatst op 12-09-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Steven de Nie en Frida Bodisco

19-09-12-bestuursfotoHet nieuwe boekje over de RVWeesp (geschreven door Carola Kesteloo en Ronald Kroon) is klaar en is voor nieuwe leden beschikbaar gekomen op 11 september. Met dit boekje willen we nieuwe leden verder enthousiasmeren voor het roeien op het prachtige Vechtwater en vertrouwd maken met de RVWeesp-cultuur en -spelregels. Voor elk lid is dit boekje straks op de website te downloaden en ook in de Toko zullen exemplaren liggen voor geïnteresseerden.

Er zijn er genoeg, dus leg dit boekje straks op je nachtkastje om er voor het slapen nog even lekker in te duiken!

Verder kwam ter sprake, dat we een heikel punt aan de orde willen stellen, dat gaat over het roeien in boten waarvoor je niet bent afgeroeid. We hebben op de club diverse typen boten die verschillende roeitechniek vragen. De instructie die we geven om de juiste techniek goed onder de knie te krijgen is bedoeld om iedereen optimaal te laten genieten van het roeien. We willen voorkomen dat je blessures krijgt, schade aan het materiaal veroorzaakt maar ook frustratie in je team opwekt doordat je net niet de goede techniek in de vingers hebt. We hebben liever dat je je aanmeldt voor een extra instructie dan dat je “ongecertificeerd” in een boot kruipt waar je niet helemaal op bent voorbereid. Dus check voordat je in een boot stapt of je de juiste papieren hebt. Ook als je je niet helemaal vertrouwd voelt in een boot terwijl je er wel voor bent afgeroeid, zoek advies bij een van onze instructeurs.

Op vrijdag 1 november 20:00 uur is er weer de Najaars-ALV, waarop o.a. het Botenplan en de Begroting 2020 aan de leden worden voorgelegd. Verder treden twee leden statutair af. Steven de Nie stelt zich als voorzitter herkiesbaar. Els Ricke treedt af. Als opvolger commissaris roeien stelt het bestuur Frank van de Gender voor. Tegenkandidaten voor beide functies kunnen zich tot een week voor de Algemene Ledenvergadering kenbaar maken.

De nieuwe boot ter vervanging van de Hinderdam, die na een aanvaring total-loss was, wordt bijna afgeleverd. De doop is ook op 1 november, na afloop van de ALV en vóór de feestelijke borrel.

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur heeft de datum op vrijdag 10 januari 2020 vastgesteld. Aanvang 20:00 uur



Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis