Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Uit de bestuursvergadering

Geplaatst op 06-02-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: secretaris rvweesp

 

Afgelopen maandag vergaderde het Bestuur van RVWeesp, zoals gebruikelijk aan het begin van de nieuwe maand. Hier volgen twee berichten uit die vergadering.

  • Bardiensten gedigitaliseerd: samen met de webmaster heeft Barbara van de Tokocommissie bekeken hoe de20-02-06-bardienst bardiensten kunnen worden gedigitaliseerd om het vele administratieve werk makkelijker te maken. Ronald heeft een prachtig nieuw systeem gemaakt die aan alle helpers bij de bardiensten is gestuurd. Je wordt nu automatisch ingedeeld op die momenten die je goed uitkomen. Als je niet kunt is het jouw verantwoordelijkheid om te ruilen, en ook dat is nu erg makkelijk gemaakt.  Succes ermee!
  • De Richtlijnen worden nu door het bestuur herzien omdat er weer nieuwe inzichten 20-02-06-richtlijnzijn, zoals het mogelijk maken voor wedstrijdjeugd om in de winter te blijven trainen, opnieuw de regels voor veiligheid tegen het licht houden, de regels rondom de privacywet er in opnemen etc. Wie nog suggesties heeft in hierbij uitgenodigd mee te denken. Als het is vastgesteld wordt het ter kennisgeving aan de ALV gestuurd. Misschien moet ook het Huishoudelijk Reglement worden herzien. Die moet dan door de ALV worden vastgesteld.

 Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis