Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Update vanuit het bestuur

Geplaatst op 16-12-2023  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris Bestuur

voorzittershamerDe laatste bestuursvergadering van dit lustrumjaar zit er alweer op. Richting de kerstdagen zal het bestuur in de toko kerstbrood met warme chocolademelk uitdelen als dank voor al het vrijwilligerswerk dat ook dit jaar weer is verzet.

 Gast bij deze bestuursvergadering was onze webmaster Ronald Uljee om de toekomst van het digitale afschrijfboek te bespreken. De huidige leverancier (tevens ontwikkelaar) gaat er namelijk eind volgend jaar mee stoppen. Verschillende opties zijn onderzocht, maar er kwam goed nieuws vanuit de vereniging: jeugdtrainer Aron van Gelder, die ook ICT specialist is, toonde zich bereid om het afschrijfboeksysteem over te nemen van de huidige leverancier. Van dit aanbod maken wij graag gebruik, dank Aron! Zo kunnen wij als vereniging gebruik blijven maken van fijne functionaliteit zoals registratie van geroeide kilometers en vlootbeheer.

Een ander onderwerp dat aan bod kwam richting het nieuwe jaar was het jaarverslag 2023. We willen iedereen vragen na te denken over wat we met elkaar bereikt en meegemaakt hebben dit jaar dat aandacht verdient. De commissies ontvangen binnenkort een uitvraag vanuit het bestuur. We wensen jullie hele fijne feestdagen en graag tot op de nieuwjaarsreceptie op 12 januari.Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis