Logo roeivereniging weesp

ROEIVERENIGING WEESP

Sportief op het mooiste roeiwater van Nederland!

Algemene Ledenvergadering druk bezocht

Geplaatst op 22-04-2023  -  Categorie: Vergaderingen  -  Auteur: Redactie

20230421-alv1-204634

Klokslag 20.00 uur begon de vergadering en binnen een uur waren we klaar, ondanks het grote aantal agendapunten. Hoe dit kon? Hoogstwaarschijnlijk door de grondige voorbereiding van ons bestuur, waardoor een aantal zeer belangrijke punten gewoon afgehamerd kon worden omdat niemand enige aanmerking had. Voornamelijk complimenten voor de notulen van 4 en van 24 november 2022, het Jaarverslag en vooruitblik 2022 en de Rekening en verantwoording over 2022.

Cees de Jong had zijn opmerkzame blik laten glijden over een verschil in KNRB-afdracht en -inkomsten, hetgeen door de penningmeester nader zal worden uitgezocht. Dit leverde hem meteen het verzoek op om zitting te nemen in de kascommissie: zo iemand is goud waard.

Het agendapunt dat veel aandacht kreeg was het aftreden van Frida Bodisco, die negen jaar haar bestuursfunctie als secretaris heeft vervuld en niet herkiesbaar is. De voorzitter hield een mooie toespraak, die je hier kunt lezen. Door al het fantastische werk dat door Frida al die jaren is gedaan werd het voorstel haar tot Lid van Verdienste te benoemen met luid applaus begroet. Het door Nicola Wolstenholme vervaardigde bord werd haar door Steven overhandigd, waarna Frida op haar buurt de vergadering toesprak.20230421alv3

20230421-alv2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als opvolger voor Frida had Angela Donkers zich beschikbaar gesteld, er waren geen tegenkandidaten en Jeanine de Bruin stond op om te vertellen dat Angela inzake de wedstrijdcommissie al haar sporen verdiend heeft. Angela draait ook al enkele maanden achter de schermen mee en het volste vertrouwen bestaat dat zij “de grote schoenen” op haar eigen wijze zal weten te vullen. 20230421alv4Onder applaus nam zij plaats achter de bestuurstafel, er kwamen vervolgens geen punten voor de rondvraag dus de vergadering kon om 20.45 worden gesloten.



Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

 

Pagina laatst bijgewerkt op 14 augustus 2018

Logo roeivereniging weesp wit ROEIVERENIGING WEESP

Utrechtseweg 17, 1381 GR Weesp
Tel. 0294 - 419 862, ofni.[antispam].@rvweesp.nl
  /roeivereniging.weesp

Boothuis